Schools Out!

Vandaag is onze eerste clip en demo officieel uitgekomen. Het nummer heet Schools Out!

Video
Het was supervet om de clip te maken, we hebben een deel opgenomen in Music Lab en een deel in Scheveningen. Pieter van der Zwan van de Websitestory heeft de clip geregisseerd en ge-edit. Philippe Sokolean van Lowlander Productions was verantwoordelijk voor het camerawerk. Samen hebben ze de idee├źn bedacht en uitgewerkt.

Het resultaat kun je op Youtube zien of op onze eigen videopagina. Binnenkort zullen we ook wel enkele Making Of foto’s plaatsen.

Muziek
De demo is gemastered door Michiel Eilbracht van Nutsville Noiselab.

Regie en edit: Pieter van der Zwan (Website Story) Camera: Philippe Sokolean (Lowlander Productions) Mastering: Michiel Eilbracht (Nutsville Noiselab)
Met dank aan: Danique, Noah, Tinke, Marique, Marieke, Floortje, Lilan, Fleur, Jade, Sophie, Anna, Anisha, Belle, Ytske, Frederique, Mooz, Ukkie, Charlie, Lucas, Sineon, Nick, Hans, Hans, Annemarie, Connie, Juliet, Geert-Jan, Aloha Surfshop, F.A.S.T, Music Lab