We won!

The Hague Idiots wint finale Unicef Talentbattle!

Supercoooooool!

In een dampende en stampvolle Bitterzoet (Amsterdam) vond gisteren (20 november) de finale van de Unicef Talentbattle plaats. Alle negen winnaars van de voorrondes die in Utrecht, Amsterdam en Den Haag zijn gehouden streden tegen elkaar voor de eerste prijs. Het was spannend, alle finalisten zijn supergoed en het aanbod was enorm uiteenlopend. Onze favorieten waren Act1, London Underground en Nina en Rianne. Jullie zijn echt supercool! Hopelijk kunnen we ooit nog ergens het podium met jullie delen.

Gewonnen

De band heeft hiermee muziekapparatuur voor hun school gewonnen, ter waarde van 2500 EURO, twee opnamedagen in de Red Bull studio in Amsterdam en een DJ die op school komt draaien. De muziekapparatuur gaan we doneren aan een Afrikaans dorp, we hopen dat Unicef ons met dit wil helpen.

Foto’s

Klik HIER voor de foto’s.